Elektrisk oppvarmede forseter*

Oppvarmingen av forsetene har tre nivåer. Det øker komforten for fører og passasjer når det er kaldt.
P4-1246-Y55X Comfort level in display
Aktuelt varmenivå vises på displayet i midtkonsollen.
P3-1246-S60/V60/V60H Button heated seats2

Trykk gjentatte ganger på knappen for å skifte mellom de ulike nivåene eller slå av funksjonen.

Man kan velge mellom tre varmenivåer som gir forskjellig oppvarmingseffekt:
  • Høyeste varmenivå - tre oransje felter lyser i skjermen på midtkonsollen (se bildet ovenfor).
  • Lavere varmenivå - to oransje felt lyser i skjermen.
  • Laveste varmenivå - et oransje felt lyser i skjermen.
  • Slå av varmen - ingen felt lyser.

Advarsel

Oppvarmet sete må ikke brukes av personer som har vanskelig for å kjenne temperaturøkning på grunn av nedsatt følsomhet, eller som av en eller annen grunn har vanskeligheter med å betjene reguleringen av setevarmen. I motsatt fall kan det oppstå forbrenninger.

Automatisk start av førersetevarme.

Når automatisk start av førersetevarme er aktivert, har førersetet det høyeste varmenivået ved motorstart.

Automatisk start skjer når bilen er kald og omgivelsestemperaturen er lavere enn ca +10 °C.

Det er mulig å aktivere/deaktivere funksjonen i menysystemet MY CAR. For beskrivelse av menysystemet, se MY CAR.