Elektrisk oppvarmet baksete*

Oppvarmingen av baksetets ytterposisjoner har tre trinn for å øke komforten for passasjerene når det er kaldt.
P3-1246-S60/V60/V60H Reglage baksätesvärme
Aktuelt varmenivå vises i lampene i trykknappen.

Trykk gjentatte ganger på knappen for å skifte mellom de ulike nivåene eller slå av funksjonen.

Man kan velge mellom tre varmenivåer som gir forskjellig oppvarmingseffekt:
  • Høyeste varmenivå - tre lamper lyser.
  • Lavere varmenivå - to lamper lyser.
  • Laveste varmenivå - en lampe lyser.
  • Slå av varmen - ingen lamper lyser.

Advarsel

Oppvarmet sete må ikke brukes av personer som har vanskelig for å kjenne temperaturøkning på grunn av nedsatt følsomhet, eller som av en eller annen grunn har vanskeligheter med å betjene reguleringen av setevarmen. I motsatt fall kan det oppstå forbrenninger.