Lyd og medier - avanserte lydinnstillinger*

Tilpass lydinnstillingene for radio og media i henhold til dine behov.

Du når alle de avanserte lydinnstillingene ved å trykke på SOUND for å komme til lydinnstillingsmenyen. Drei på TUNE for å gå til Premium sound*, og trykk på OK/MENU.

Lydscene

Lydopplevelsen kan optimeres for forskjellige deler av bilen. Lydprofilen kan stilles inn for Førersete, Bakre seter eller Hele bilen.

Drei på TUNE for å gå til Lydprofil, og trykk på OK/MENU.
Velg lydprofil ved å dreie på TUNE, og bekreft med OK/MENU.

Kringlyd

Surroundsystemet kan settes i stilling På/Av. Når På er valgt, velger systemet innstilling for best mulig lydgjengivelse. Normalt er dette DPL II og P3-1020-S60/V60 Ikon DPLII vises da på displayet. Hvis innspillingen er gjort med Dolby Digital-teknikk, vil avspillingen skje med denne innstillingen. P3-1020-S60/V60 Ikon Dolby digital vil da vises på displayet. Når Av er valgt, fås 3-kanals stereo.

Drei på TUNE for å gå til Surround, og trykk på OK/MENU.
Surround kan stilles i posisjon På/av med et trykk på OK/MENU

Surroundnivået kan stilles inn separat hvis På er valgt.

Drei på TUNE for å gå til nivåinnstillingen og bekrefte med OK/MENU.
Velg surroundnivå ved å dreie på TUNE, og bekreft med OK/MENU.

Basshøyttaler

Lydnivået for basshøyttaleren kan stilles inn separat.

Drei på TUNE for å gå til Subwoofer, og trykk på OK/MENU.
Velg lydnivå ved å dreie på TUNE, og bekreft med OK/MENU.

Midtre høyttaler

Lydnivået for midtre høyttaler kan stilles inn separat. Hvis surround er slått på, stilles DPL II senternivå inn, ellers stilles 3 kanal senternivå inn.

Drei på TUNE for å gå til Senter, og trykk på OK/MENU.
Velg lydnivå ved å dreie på TUNE, og bekreft med OK/MENU.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.