Innstilling av equalizer

Still inn equalizer og tilpass lydnivået separat for forskjellige radiofrekvensbånd eller tv.
Trykk på SOUND for å få tilgang til lydinnstillingsmenyen. Drei på TUNE for å gå til Equalizer, og trykk på OK/MENU.
Velg frekvensbånd ved å dreie på TUNE, og bekreft med OK/MENU.
Juster lydinnstillingene ved å dreie på TUNE og bekrefte med OK/MENU eller angre innstillingen med EXIT. Fortsett på samme måte med de andre frekvensbåndene som skal endres.
Når lydinnstillingen er klar, trykker du på EXIT for å bekrefte og gå tilbake til normalvisning.