Bluetooth® handsfree telefon - lydinnstillinger

Det er mulig å justere samtalevolum, lydanleggets volum, ringevolum.

Samtalevolum

Samtalevolumet kan bare endres under en pågående samtale. Bruk bryterpanelet på rattet eller drei VOL-bryteren.

Lydsystemets volum

Så lenge det ikke pågår noen samtale, justeres volumet på lydsystemet på vanlig måte ved å dreie VOL.

Dersom en lydkilde er aktiv ved innkommende samtale, dempes denne automatisk.

Ringesignalvolum

Ringesignalvolumet kan endre volumet på systemstemmen ved å trykke på SOUND-knappen, dreie TUNE til Ringesignallydstyrke og trykke OK/MENU. Juster ringesignalvolumet ved å dreie på TUNE, og lagre innstillingen med OK/MENU.

Ringetoner

Håndfrifunksjonens innebygde ringesignal brukes ved innkommende samtale.

Nb!

For noen mobiltelefoner må ikke ringesignalet til den tilkoblede mobiltelefonen slås av og brukes samtidig som det innebygde signalet til håndfrisystemet.