Bluetooth® handsfree telefon

En mobiltelefon som er utstyrt med Bluetooth® kan kobles trådløst til bilen.
P3-1320-S60/V60/V60H-Bluetooth handsfree
Telefonfunksjoner, regulatoroversikt.

Enheten må først registreres og kobles til bilen.

Lyd- og mediesystemet fungerer som handsfree, med mulighet for å fjernstyre et utvalg av mobiltelefonfunksjonene. Du kan fortsatt betjene mobiltelefonen fra dens egne knapper, også når den er koblet til.

Når det er koblet en mobiltelefon til bilen, er det også mulig å samtidig strømme lydfiler fra telefonen eller en annen Bluetooth®-tilkoblet medieenhet, se Media Bluetooth®. Skift mellom hovedkildene TEL og MEDIA for å håndtere funksjonene til valgt kilde.

Nb!

Bare et utvalg mobiltelefoner er helt kompatible med håndfri-funksjonen. Volvo anbefaler at du henvender deg til et autorisert Volvo-verksted for å få informasjon om kompatible telefoner.

Aktivere

Et kort trykk på TEL aktiverer sist tilkoblede telefon. Er telefonen allered tilkoblet og du trykker på TEL, vises en snarveimeny med vanlige menyvalg for telefonen. Symbolet P3-1346-x60-Symbol-phone-connected small viser at en telefon er tilkoblet.

Ringe

Kontroller at symbolet P3-1346-x60-Symbol-phone-connected small vises øverst på skjermen og at håndfrifunksjonen er i telefonmodus.
Slå ønsket nummer eller drei TUNE mot høyre i normalvisning for å komme til telefonlisten og til venstre for samtalelisten for alle samtaler.
Trykk på OK/MENU for å ringe opp valgt kontakt eller nummer fra samtalelisten.

Du avslutter samtalen med EXIT.

Lese tekstmelding1

Bilen speiler tekstmeldingene til den tilkoblede mobiltelefonen.

Hvis en tilkoblet telefon tar imot en tekstmelding, vises symbolet P3-1346-x60-Symbol-phone-message recieved small øverst på skjermen.

Trykk på TEL og deretter på OK/MENU for å kommet til Telefonmeny.
Drei TUNE til Meldinger, og trykk OK/MENU.
Drei TUNE til den meldingen som skal leses, og trykk på OK/MENU.
Meldingen vises på skjermen.

Med et trykk på OK/MENU nås meldingsmenyen med alternativer for å f.eks. la systemstemmen lese opp meldingen2, ringe opp avsender av meldingen eller slette meldingen.

Er hovedkilden TEL allerede aktiv, vises en tilleggsmeny med nye meldinger på skjermen. Når du trykker på OK/MENU, vises valgt melding, samtidig som systemstemmen leser den opp2. Opplesingen avbrytes med EXIT.

Tilleggsmenyen og meldingslyden kan slås av under TelefonmenyMeldingsvarsler.

Nb!

For å vise meldinger på den tilkoblede mobiltelefonen i bilen, må innhentingen aksepteres i mobiltelefonen når den kobles til. Avhengig av mobiltelefon kan dette skje ved at:

• et tilleggsvindu eller et varsel vises og aksepteres i telefonen.
  • aksepter deling av informasjonen i telefoninnstillingene for Bluetooth®-tilkoblingen til bilen.

I enkelte tilfeller kan det kreves at mobiltelefonen kobles fra og til bilen igjen for at speilingen skal skje.

1. 1 Støttes ikke av alle mobiltelefoner.
  2. 2 Gjelder enkelte markeder.