Apper

I app-vinduet finnes det apper som gir tilgang til noen av bilens tjenester.

Sveip fra høyre til venstre1 over skjermen på midtdisplayet for å komme til appvinduet fra hjem-vinduet. Her ligger apper som er lastet ned (tredjepartsapper), men også apper for innebygde funksjoner, for eksempel FM-radio.

P5-1717-Application pane
App-vinduet. (generelt bilde, basisapper varierer fra marked til marked og fra modell til modell)

Noen grunnapper er alltid tilgjengelig. Når bilen er koblet til internett, er det mulig å laste ned flere apper, f.eks. nettradio og musikktjenester.

Enkelte apper kan bare brukes hvis bilen er koblet til internett.

Start en app ved å trykke på appen i midtdisplayets appvindu.

Samtlige apper som benyttes, bør være oppdatert til siste versjon.

1. 1 Gjelder for biler med venstreratt. For biler med høyreratt sveiper du i motsatt retning.