Brukervilkår og datadeling

Første gang visse tjenester og apper startes, kan et popup-vindu med overskriften Begreper og betingelser og Deling av data vises.

Hensikten er å informere om Volvos brukervilkår og policy for datadeling. Ved å godta datadeling, godtar brukeren at bestemte opplysninger sendes fra bilen. Dette er nødvendig for at visse tjenester og apper skal fungere fullt ut.

Funksjonen datadeling for tilkoblede tjenester og apper er deaktivert som standard1. Datadeling må aktiveres for å bruke tilkoblede tjenester og apper i bilen. Datadeling kan stilles inn fra innstillingsmenyen på midtdisplayet eller i forbindelse med at tjenestene eller appene startes på midtdisplayet.

Personvern og datadeling

I forbindelse med programvareoppdateringen som ble tilgjengelig i november 2017 ble det introdusert innstillinger for personvern og datadeling for tilkoblede tjenester og nedlastede apper. Innstillingene er tilgjengelige under Personvern og data i innstillingsmenyen på midtdisplayet i bilen.

Der kan du velge hvilke tilkoblede tjenester som skal ha tillatelse til å dele data. Datadeling for nedlastede apper kan også deaktiveres der. Vær oppmerksom på at tjenester og apper ikke kan brukes som de er ment hvis datadeling er deaktivert.

Etter en fabrikktilbakestilling eller f.eks. etter verkstedsbesøk eller programvareoppdatering kan innstillingene for datadeling være tilbakestilt til standardverdier. I så fall må datadeling for tilkoblede tjenester og nedlastede apper aktiveres på nytt.

Nb!

Innstillinger for integritet og datadeling er unike for hver førerprofil.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder ikke Volvo On Call*.