Aktivere og deaktivere deling av data

Datadeling for berørte tjenester og apper kan stilles inn i innstillingsmenyen i midtdisplayet.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet i midtdisplayet.
Trykk på SystemPersonvern og data.
Velg å aktivere eller deaktivere datadeling for enkelttjenester og alle apper.

Hvis datadeling for en tilkoblet tjeneste eller nedlastede apper ikke aktiveres, kan det gjøres når de startes på midtdisplayet. Hvis det er første gang en tjeneste startes, eller f.eks. etter en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger eller visse programvareoppdateringer, må Volvos vilkår for tilkoblede tjenester godtas. Vær oppmerksom på at datadeling i så fall vil være aktivert for andre tjenester eller apper som deling allerede er godkjent for.

Nb!

Etter besøk hos et Volvo-verksted kan det være nødvendig å aktivere datadeling for at tilkoblede tjenester og apper skal fungere igjen.