Oppdatere programvare via Download Center

Enkelte programvaretyper, for eksempel apper og kart, kan oppdateres via Download Center hvis bilen er koblet til internett1.

Meldingen Nye programvareoppdateringer tilgjengelig, se Nedlastingssenter vises i statusfeltet på midtdisplayet når en ny programvareoppdatering er tilgjengelig.

Søk etter oppdateringer

P5-1617-Icon-App screen-Over the air

Gå til Nedlastingssenter i midtdisplayets appvindu.

Et søk startes. Hvis det allerede er gjennomført et søk etter oppstart, må systemet startes på nytt før det gjøres et nytt søk. Hvis en installasjon allerede pågår, utføres søket ikke.

Velg programvareområde for å se hvilke oppdateringer som er tilgjengelige.

Starte oppdatering

Velg et av installasjonsalternativene i listen med tilgjengelige oppdateringer i Download Center.

Nedlastingen av programvaren du valgte, starter.

Under nedlastingen kan oppdateringen avbrytes ved at man trykker på krysset ved den valgte programvaren. Når nedlastingen er fullført og installasjonen har startet, kan du ikke avbryte oppdateringen lenger.

Nb!

Ved nedlastingen kan hastigheten for andre tilkoblede tjenester bli påvirket. Det er mulig å avbryte nedlastingen og starte den igjen senere, eller så kan oppdateringen prioriteres ved å slå av andre tilkoblede tjenester, f.eks. nettradio.

Nb!

Hvis tenningen slås av og bilen forlates, fortsetter oppdateringen neste gang bilen brukes.
  1. 1 Ved bruk av internett overføres data (datatrafikk), noe som kan medføre kostnader.