Oppdatere kart fra bil med internettilkobling

Når bilen er koblet til internett, kan kartene i navigasjonssystemet* oppdateres1.
P5-1507-Navigation, Over the Air map update
Prosessprinsipp for fjernoppdatering.
P5-1617-Icon-App screen-Over the air
Trykk på Nedlastingssenter i appvinduet.
Appen startes og ved Kart vises et tall som angir hvor mange kartoppdateringer det finnes for den angitte hjemmeregionen. Tallet er synlig til et nytt søk etter oppdateringer er gjort eller til oppdateringene er installert.
Trykk på Kart.
Trykk på Installere og deretter Bekreft.
Installering av valgt kart/kartoppdatering begynner.

Du finner ytterligere supportinformasjon på www.volvocars.com eller ved å kontakte en Volvo-forhandler.

Automatisk oppdatering av kartdata

Automatisk oppdatering av hjemmeregionen kan velges i Download center.
Trykk på Nedlastingssenter i appvinduet.
Trykk på Kart.
Automatisk oppdatering av kartdata kan bare velges for hjemmeregionen. Hvis hjemmeregion ikke allerede er valgt trykkes ned-pilen for å utvide regionen.
Detaljert kartinformasjon vises.
Trykk på Hjemmeregion.
Rull deretter til toppen av listen med regioner der hjemmeregionen du nå har valgt, befinner seg.
Trykk på ned-pilen for å utvide hjemmeregionen.
Marker i ruten fir Auto-oppd.:.
Når bilen er koblet til internett og en kartoppdatering er tilgjengelig, blir den nå automatisk lastet ned til bilen.

Når en påbegynt kartnedlasting blir avbrutt

Hvis en kartnedlasting er påbegynt, men bilen slås av før nedlastingen er ferdig, settes prosessen på pause for deretter å bli gjenopptatt automatisk når bilen startes og kobles til internett igjen.

Hvis en eller flere oppdateringer er valgt bort eller mangler, kan det skyldes at oppdateringsfilene er for store til å lastes ned direkte til bilen. Hvis det er tilfelle, er det mulig å laste ned filene på en USB-enhet og deretter installere dem i bilen.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder bare i enkelte land.