Mediespiller

Mediespilleren kan spille av lyd fra CD-spilleren* og fra eksterne lydkilder som er koblet til via USB-inngang eller Bluetooth. Den kan også spille av videoformater via USB-inngangen.

Når bilen er koblet til Internett, er det også mulig å lytte til nettradio, lydbøker og musikktjenester via apper.

P5-1717-Media player
P5–1507–Voice control symbol

Mediespilleren styres fra midtdisplayet, men flere av funksjonene kan styres med de høyre knappene på rattet eller talestyring.

Radioen, som også betjenes via mediespilleren, er beskrevet i et eget avsnitt.