Hurtigspoling

Det er mulig å hurtigspole lyd- og videofiler1.

Hold inne knappen P3-1020-S60/V60 Icon dubble arrow left /P3-1020-S60/V60 Icon dubble arrow right for å hurtigspole lyd- eller videofiler forover/bakover.

Lydfiler hurtigspoles i én hastighet, mens videofiler kan hurtigspoles i flere hastigheter. Trykk gjentatte ganger på tastene P3-1020-S60/V60 Icon dubble arrow left / P3-1020-S60/V60 Icon dubble arrow right for å øke spolehastigheten for videofiler. Slipp tasten for å gå tilbake til filmvisning i normal hastighet.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder kun CD-/DVD*-plater, USB og iPod®.