Talestyring - talekommandoer

Det er mulig å talestyre visse funksjoner i multimediesystemet og i en Bluetooth®- tilkoblet mobiltelefon med førerdefinerte talekommandoer.

Føreren starter en dialog med stemmekommandoer ved å trykke på knappen for talestyring.

Når en dialog er startet, vil vanlige kommandoer bli vist på displayet.

Når føreren blir vant med systemet, kan han påskynde kommandodialogen og hoppe over oppfordringer fra systemet, ved å trykke kort på knappen for talestyring.

Kommandoer kan gis på flere måter

Kommandoen for å f. eks. søke etter et lydspor i mediespilleren kan gis i flere trinn eller som én kortkommando.

• Si "Mediesøk", vent på svar fra systemet og fortsett så med å si f.eks. "Spor".

eller

• Si "Søk etter spor" i ett.