Talestyring - multimedia

Talestyr multimediesystemet til å f.eks. bytte kilde eller spor.

Følgende dialoger er bare eksempler. Reaksjonen fra systemet kan variere etter situasjonen.

Bytte kilde

Følgende dialog med talekommandoen bytter mediekilde.
Brukeren starter dialogen ved å si: "CD-plate".
Systemet veksler til CD/DVD-spilleren.

Andre kilder nås ved å i stedet si f.eks. "Bluetooth", "TV" eller "USB". Hvilke kilder du kan veksle mellom, er avhengig av hva som er tilkoblet akkurat da og om det finnes avspillingsbare medier i kilden. Hvis en mediekilde ikke er tilgjengelig, forklarer systemet hvorfor.

Bytt spor

Systemet forstår tallene 0 (null) til 99 (nittini). Systemet kan ikke håndtere tall over 99 (nittini), f.eks. er ikke 100 (hundre) eller 101 (hundreogen) mulig.

Følgende dialog med talekommandoen bytter spor.
Brukeren starter dialogen ved å si: "Velg spor".
Systemet svarer med "Si spornummeret".
Si nummeret på sporet (som ett tall, dvs. "Tjuetre" og ikke "To-tre").
Systemet veksler til spornummeret for den aktive mediekilden.

Søk i medier

Følgende dialog med talekommandoen søker ettermedier.
Brukeren starter dialogen ved å si: "Mediesøk".
Systemet viser en nummerert liste over mulige søkekategorier og svarer med: "Velg et rekkenummer, eller si en kategori for mediesøk".
Si et rekkenummer eller en søkekategori.
Systemet gir fortsatte instruksjoner for å finne riktige medier.

Flere kommandoer

Flere kommandoer for talestyring av multimediesystemet finner du i normalvisningen for MY CAR ved å trykke på OK/MENU og velge Innstill.TalestyringinnstillingerKommandolisteMediekommandoer.