Kjørecomputer - digitalt kombiinstrument

Bilens kjørecomputer kan registrere, beregne og vise informasjon.

Kjørecomputerens menyer er plassert i en trinnløs. Et av alternativene er at alle de tre displayene til kjørecomputerens slukker. Det markerer også begynnelsen/slutten på sløyfen.

P4-1246-Färddator High
Informasjonsdisplayer og bryterne på rattspaken.
  1. Ikon röd cirkel 1OK - Åpner loopen med funksjonene til kjørecomputere + aktiverer markert alternativ.
  2. Ikon röd cirkel 2Tommelhjul - Åpner loopen med overskriftene til kjørecomputeren + blar mellom alternativer.
  3. Ikon röd cirkel 3RESET - Angrer, nullstiller eller går ut av en funksjon etter utført valg.

Funksjoner

Gjør slik for å åpne og kontrollere/justere funksjoner:

1. For å sikre at ingen brytere befinner seg midt i en sekvens, nullstilles de første med to trykk på RESET.
  2. Trykk på OK - loop med alle funksjoner åpnes.
  3. Bla mellom funksjonene med tommelhjulet og velg/bekreft med OK.
  4. Avslutt med to trykkRESET etter utført kontroll/justering.

De forskjellige funksjonene til kjørecomputeren er oppført i denne tabellen:

FunksjonerInformasjon
Tilbakestilling av kjørecomputer
  • Gjennomsnittlig forbruk
  • Gjennomsnittshastighet
NB! Denne funksjonen nullstiller ikke begge tripptellere T1 og T2 - se tabellen i neste avsnitt "Overskrifter" og avsnittet "Nullstilling - Gjennomsnittshastighet/-forbruk" for informasjon om dette.
Meldinger
Mer informasjon, se Meldinger - håndtering.
Temaer
Her velger du utseendet til kombiinstrumentet.
Innstillinger*

Velg Auto På eller Av.

Mer informasjon, se Generell informasjon om varmere.

Kontrastmodus/Fargemodus
Juster lys- og fargeintensiteten på kombiinstrumentet.
Forvarming/kjøling
  • Direkte start
  • - Symbol Tidsur 1 - fører til en meny for valg av klokkeslett.
  • - Symbol Tidsur 2 - fører til en meny for valg av klokkeslett.

For beskrivelse av programmering av tidsur, se Tidsur - innstilling.

Servicestatus
Viser antallet måneder og kjørestrekning til neste service.
Oljenivå1
Mer informasjon, se Motorolje, kontroll og påfylling.

Overskrifter

P4-1246-Färddator High
Tre kjørecomputeroverskrifter kan vises samtidig - en i hvert "vindu".

En av overskriftskombinasjonene i følgende tabell kan velges for konstant visning i kombiinstrumentet. Gjør slik for å bestemme hvilken:

1. For å sikre at ingen brytere befinner seg midt i en sekvens, nullstilles de første med to trykk på RESET.
  2. Drei på tommelhjulet - valgbare overskriftskombinasjoner vises i en loop.
  3. Stans på ønsket overskriftskombinasjon.
OverskriftskombinasjonerInformasjon
Batteristatus Trippteller T1 + Målerinnstilling Kjørestrekning til tomt batteri
  • Langt trykk på RESET nullstiller trippteller T1.
Gjennomsnittlig forbrukTrippteller T1 + MålerinnstillingGjennomsnittshastighet
  • Langt trykk på RESET nullstiller trippteller T1.
Nåværende forbrukTrippteller T2 + MålerinnstillingKjørestrekning til tom tank
  • Langt trykk på RESET nullstiller trippteller T2.
Nåværende forbrukMålerstillingkmh<>mphkmh<>mph - se avsnittet "Digital hastighetsvisning".
Ingen kjørecomputerinformasjon.Dette alternativet slukker alle de tre displayene til kjørecomputeren - det markerer også begynnelsen/slutten av loopen.

Kombiinstrumentets overskriftskombinasjon for kjørecomputeren kan når som helst skiftes ut under fart til et annet alternativ. Gjør slik:

• Drei på tommelhjulet - stans på ønsket overskrift.

Nullstilling - trippteller

Drei med tommelhjulet til du kommer til overskriftskombinasjonen med tripptelleren som skal nullstilles:

• Trykk lenge på RESET - valgt trippteller nullstilles.

Nullstilling - Gjennomsnittshastighet/-forbruk

1.Velg funksjonen Tilbakestilling av kjørecomputer og aktiver med OK.
2.Velg noen av følgende alternativer med tommelhjulet og aktiver med OK:
  • l/100 km
  • km/t
  • Nullstill begge
3.Avslutt med RESET.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Visse motorer.