Komforttjenester med Volvo On Call*

Bekvemmelighetstjenester via telefon, som fjernstart av varmeapparat* via sms eller kommunikasjon med bilen via mobilapp.

Som VOC-bruker har du tilgang til en mobilapplikasjon som gjør at du kan holde kontakten med den parkerte bilen din via en iPhone, Windows Phone eller Android-telefon. Du kan lokalisere bilen, fjernlåse bilen, fjernstarte motoren, se informasjon om drivstoffnivå og mye annet. Les mer om appen.

Biler med drivstoffdrevet motor- og kupévarmer i kombinasjon med VOC tilbyr samme innstillingsmuligheter for varmeren som inne i bilen, ved hjelp av en vanlig mobiltelefon. Les mer om fjernstart av varmer via SMS.