Innstillinger for Bluetooth-enheter

Innstillinger for Bluetooth-tilkoblede enheter.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på KommunikasjonBluetooth-enheter og velg innstillinger:
  • Legg til enhet - starter parkobling av ny enhet.
  • Tidligere sammenkoblede enheter – viser registrerte/parkoblede enheter.
  • Fjern enhet – fjerner koblet enhet.
  • Tillatte tjenester for denne enheten - stiller inn hva telefonen skal brukes til;:ringe, sende og ta imot meldinger, strømme media og som internettoppkobling.
  • Internett-forbindelse - kobler bilen til internett via enhetens Bluetooth-oppkobling.

Nb!

For enkelte telefoner kreves at telefonens Bluetooth-volum stilles inn på 100 % manuelt for at lydvolumet i bilen skal kunne bli tilstrekkelig høyt. Denne innstillingen må gjøres for hver telefon som kobles til. Innstillingen gjøres én gang for telefonsamtaler og én gang for strømming av medier. Deretter husker systemet innstillingen, og den må ikke gjentas hver gang telefonen kobles til.