Aktivere og deaktivere midtdisplayet

Midtdisplayet kan slås av gradvis og aktiveres igjen med hjem-knappen under skjermen.
P5-1717-S90/V90/S90H/V90H/S90L/S90LH-Touch screen-button
Hjem-knapp for midtdisplayet.

Når hjem-knappen trykkes, dempes lyset på skjermen gradvis, og pekeskjermen reagerer da ikke lenger ved berøring. Klimaraden vises fortsatt. Alle funksjoner som er knyttet til skjermen er fortsatt i gang, som klima, lyd, veiledning* og apper. Det er hensiktsmessig å rengjøre skjermen når lyset på midtdisplayet er dempet. Lysdempingsfunksjonen kan også brukes til å slå av skjermen slik at den ikke forstyrrer under kjøring.

Trykk langt på den fysiske hjem-knappen under skjermen.
Skjermen slås av, bortsett fra klimaraden, som fremdeles vises. Alle funksjoner som er knyttet til skjermen er fortsatt i gang.
Gjenaktivere skjermen - trykk kort på hjem-knappen.
Samme visning som ble vist før skjermen ble slått av, vises igjen.

Nb!

Skjermen kan ikke slås av i hvilemodus, når oppfordringer om å utføre tiltak vises på skjermen.

Nb!

Midtdisplayet slås av automatisk når motoren er av og førerdøren åpnes.