Endre utseendet til midtdisplayet

Skjermens utseende i midtdisplayet kan endres ved å velge tema.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på My CarFørerdisplayVis temaer.
Velg deretter tema, f.eks. Minimalistic eller Chrome Rings.

Du kan også velge mellom Normal og Lyst. Ved Normal er bakgrunnen på skjermen mørk og tekstene er lyse. Dette alternativet er forvalgt for alle temaene. Hvis du vil, kan du velge en lys variant der utseendet endres slik at bakgrunnen blir lys og tekstene mørke. Alternativet kan f.eks. være nyttig ved sterkt dagslys.

Alternativene er alltid tilgjengelige for brukeren og påvirkes ikke av belysningen rundt.