Lydinnstillinger

Kvaliteten på lydgjengivelsen er forhåndsinnstilt, men den kan også tilpasses.

Volumet reguleres vanligvis med volumbryteren under midtdisplayet eller høyre knapperad i rattet. Dette gjelder f.eks. ved avspilling av musikk, radio, pågående telefonsamtaler og aktive trafikkmeldinger.

Nb!

For enkelte telefoner kreves at telefonens Bluetooth-volum stilles inn på 100 % manuelt for at lydvolumet i bilen skal kunne bli tilstrekkelig høyt. Denne innstillingen må gjøres for hver telefon som kobles til. Innstillingen gjøres én gang for telefonsamtaler og én gang for strømming av medier. Deretter husker systemet innstillingen, og den må ikke gjentas hver gang telefonen kobles til.

Lydgjengivelse

Lydanlegget er forhåndskalibrert ved hjelp av digital signalbehandling. Denne kalibreringen tar hensyn til høyttalere, forsterker, kupéakustikk, lytteposisjon osv. for hver kombinasjon av bilmodell og lydsystem. Det er også en dynamisk kalibrering som tar hensyn til stillingen på volumkontrollen og kjørehastigheten.

Personlige innstillinger

I toppvinduet under InnstillingerLyd er forskjellige innstillinger tilgjengelig, avhengig av bilens lydsystem.

Premium Sound*(Bowers & Wilkins)

• Tone – innstilling av f.eks. bass, diskant og equalizer.
  • Balanse - balanse mellom høyre/venstre høyttaler, og balanse mellom fremre/bakre høyttaler.
  • Systemvolumer - justerer volumet til de forskjellige systemene i bilen, f.eks. Talestyring, Parkeringshjelp og Telefon ringetone.

High Performance Pro* (Harman Kardon)

• Equalizer – innstilling av equalizer.
  • Balanse - balanse mellom høyre/venstre høyttaler, og balanse mellom fremre/bakre høyttaler.
  • Systemvolumer - justerer volumet til de forskjellige systemene i bilen, f.eks. Talestyring, Parkeringshjelp og Telefon ringetone.

High Performance

• Tone – innstilling av f.eks. bass, diskant og equalizer.
  • Balanse - balanse mellom høyre/venstre høyttaler, og balanse mellom fremre/bakre høyttaler.
  • Systemvolumer - justerer volumet til de forskjellige systemene i bilen, f.eks. Talestyring, Parkeringshjelp og Telefon ringetone.