Kople fjernnøkkelen til førerprofilen

Det er mulig å kople nøkkelen til en førerprofil. Slik velger du automatisk førerprofilen med alle innstillinger hver gang bilen brukes med den spesifikke nøkkelen.

Den første gangen fjernnøkkelen brukes, er den ikke koplet til en spesifikk førerprofil. Når bilen startes, aktiveres automatisk profilen Gjest.

Det er mulig å velge en førerprofil manuelt, uten å kople profilen sammen med nøkkelen. Ved opplåsing av bilen aktiveres den førerprofilen som sist var aktiv. Hvis nøkkelen en gang er koplet sammen med en førerprofil, trenger du ikke velge førerprofil når du bruker den spesifikke nøkkelen.

Kople fjernnøkkelen til en førerprofilen

Nb!

Det er bare mulig å koble en fjernnøkkel til en førerprofil når bilen står stille.
Velg først hvilken profil som skal kobles til nøkkelen, hvis profilen som skal kobles ikke allerede er aktiv. Den aktive profilen kan deretter kobles til nøkkelen.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på SystemFørerprofiler.
Marker ønsket profil. Displayet skifter til startvinduet igjen. Profilen Gjest kan ikke koples sammen med en nøkkel.
Trekk ned toppvinduet igjen, og trykk på InnstillingerSystemFørerprofilerRediger profil.

Velg Koble nøkkel for å koble profilen til nøkkelen. Det er ikke mulig å kople en førerprofil til en annen nøkkel enn den som brukes i bilen akkurat nå. Hvis det er flere nøkler i bilen, vises teksten Fant flere nøkler enn én. Sett nøkkelen du vil koble til i reserveleseren.

P5-NONH-1717-Backup start place in tunnel console
Reserveleserens plassering i tunnellkonsollen.
Når teksten Profil koblet til nøkkel vises, er nøkkelen og førerprofilen koplet sammen.
Trykk på OK.
Den aktuelle nøkkelen er nå koplet sammen med førerprofilen og vil være det så lenge alternativet for Koble nøkkel ikke er merket av.

Relaterte dokumenter