Koble bilen til internett via en Bluetooth-tilkoblet telefon

Opprett en internettilkobling via Bluetooth gjennom internettdeling fra en telefon, og få tilgang til flere tilkoblede tjenester i bilen.
For at bilen skal kunne kobles til internett via en Bluetooth-tilkoblet telefon må telefonen ha vært koblet til bilen via Bluetooth en første gang.
Kontroller at telefonen støtter internettdeling og at funksjonen er aktivert. Funksjonen kalles "internettdeling" på iPhone og "personlig trådløs sone" på Android-telefoner. For iPhone-telefoner må også menysiden "internettdeling" være åpen til internettilkoblingen er opprettet.
Hvis telefonen har vært koblet til via Bluetooth tidligere, trykker du på Innstillinger i midtdisplayets toppvindu.
Trykk på KommunikasjonBluetooth-enheter.
Merk av for Bluetooth internett-forbindelse under overskriften Internett-forbindelse.
Hvis annen oppkoblingskilde brukes, må valget om å bytte tilkobling bekreftes.
Bilen din er nå koblet til internett via den Bluetooth-tilkoblede telefonen.

Nb!

Telefon og nettverksoperatør må støtte internettdeling (deling av internettoppkobling), og abonnementet må inkludere datatrafikk.

Nb!

Ved bruk av Apple CarPlay er det bare mulig å koble bilen til internett med Wi-Fi eller bilmodem*.