Innstillinger for massasje* i forsete

Hvis du vil endre innstillingene, kan både multifunksjonsbryteren på setet og midtdisplayet brukes. I midtdisplayet vises de forskjellige innstillingene.
P5-1507-Multifunction frot seat
Multifunksjonsbryteren er plassert på siden av sitteputen til setet.

Innstillinger for massasje

Følgende innstillinger finnes for massasje:

• /Av: Velg /Av for å slå på/av massasjefunksjonen.
  • Program 1-5: Det er 5 forhåndsinnstilte massasjeprogrammer. Velg mellom Bølge, Kna, Avans., Korsrygg og Skuld..
  • Intensitet: Velg mellom Lav, Normal og Høy.
  • Hastighet: Velg mellom Sakte, Normal og Rask.

Omstart av massasje

Massasjefunksjonen slås av automatisk etter 20 minutter. Funksjonen aktiveres igjen manuelt.

Trykk på Ny start, som vises på midtdisplayet, for å starte massasjeprogrammet på nytt.
Massasjeprogrammet starter på nytt. Hvis det ikke gjøres noe, legger meldingen seg i det øvre vinduet.