Lagre posisjon for sete, sidespeil og frontrutedisplayet*

Det er mulig å lagre posisjonen til elektrisk betjent *sete, sidespeil og frontrutedisplay* på minneknappene.

Lagre to forskjellige posisjoner for det elektrisk betjente * setet, sidespeilene og frontrutedisplayet* ved bruk av minneknappene. Knappene er plassert på innsiden av den ene av eller begge fordørene*.

P5-1617-S90 V90 Memory function front seat door
  1. P5-Icon red circle 1Knapp M for lagring av innstilling.
  2. P5-Icon red circle 2Minneknapp
  3. P5-Icon red circle 3Minneknapp

Lagre posisjon

Still inn setet, sidespeil og frontrutedisplay til ønsket posisjon.
Hold inne M-knappen. Lysindikatoren i knappen lyser.
Trykk på knappen 1 eller 2 innen tre sekunder, og hold den inne.
Når posisjonen er lagret på valgt minneknapp, hører du et lydsignal, og lysindikatoren i M-knappen slukker.

Hvis du ikke trykker på noen av minneknappene i løpet av tre sekunder, slukker M-knappen, og ingenting blir lagret.

Setet, sidespeilene og frontrutedisplayet må justeres igjen før det er mulig å angi et nytt minne.