Lydinnstillinger

Lydsystemet er forhåndsinnstilt for optimal lydgjengivelse, men kan tilpasses etter dine behov.

Volumet reguleres vanligvis med volumbryteren under midtdisplayet eller høyre knapperad i rattet.

Innstilling for optimal lydgjengivelse

Lydsystemet er forkalibrert for optimal lydgjengivelse ved hjelp av digital signalbehandling. Denne kalibreringen tar hensyn til høyttalere, forsterker, kupéakustikk, lytteposisjon osv. for hver kombinasjon av bilmodell og lydsystem. Det er også en dynamisk kalibrering som tar hensyn til stillingen på volumkontrollen og kjørehastigheten.

Lydinnstillinger beskrives under respektive avsnitt i førerinformasjonen. Du kommer til innstillingene ved å åpne toppvinduet og trykke på InnstillingerLyd.

Aktiv lyddemping*

Noen biler er utstyrt med en aktiv lyddempingsfunksjon som demper motorbråk i kupeen ved hjelp av lydanlegget. Mikrofoner i taket på bilen oppfatter forstyrrende lyd, og lydsystemet sender ut motlyd for å dempe bråket.

P5–1507–ANC mic positions
Mikrofoner i taket på bilen.

Nb!

Ikke dekk til mikrofonene til bilen. Da kan det oppstå skurring i lydanlegget.