Lydinnstillinger for medier

Persontilpasning av lydinnstillinger for mediespilling.
P5-1546-SoundExperience
Lydinnstilling som gjenskaper akustikken fra Göteborgs konserthus.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet.

Trykk på Lyd og velg innstillinger:

• Lydopplevelse * flere muligheter til å tilpasse lyden, f.eks. spille av med konsertsalfølelse. Innstillingene erstatter eventuelle valg som er foretatt i henhold til punktene nedenfor for lydinnstillinger.
  • Tone - personlig innstilling av f.eks. bass, diskant og equaliser.
  • Balanse - balanse mellom høyre/venstre høyttaler, og balanse mellom fremre/bakre høyttaler.

Systemvolumer for medier

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.

Trykk på LydSystemvolumer:

• AUX - Hvis en ekstern lydkilde (f.eks. en mp3-spiller eller iPod) er koblet til AUX-inngangen, kan lydkilden som er koblet til ha en annen lydstyrke enn lydanleggets interne lydstyrke (f.eks. radioen). Dette kan du korrigere ved å justere volumet for inngangen. Hvis volumet er for høyt eller for lavt, kan kvaliteten på lyden bli dårligere.
  • Fart- og volumkompensasjon - lydanlegget kompenserer for forstyrrende støy i kupeen ved å øke volumet i forhold til bilens hastighet. Kompensasjonsnivå kan justeres.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.

Relaterte dokumenter