Mediespiller

Mediespilleren kan spille av lyd fra cd-* plater og eksternt tilkoblede lydkilder via AUX-USB-inngang eller trådløst strømme lydfiler fra eksterne enheter med Bluetooth. Video kan ses fra USB-tilkoblede enheter. Når bilen er tilkoblet, er det mulig å lytte til nettradio, lydbøker og bruke musikktjenester via apper.

I mediespilleren håndteres også radioen. Se beskrivelse i eget avsnitt.

P5–1507–Media-playing
P5–1507–Voice control symbol

Mediespilleren styres fra midtdisplayet, men flere funksjoner kan styres fra høyre knapperad i rattet, eller med talestyring.