Medier via AUX-/USB-inngangen

En ekstern mediekilde, for eksempel en iPod eller mp3-spiller, kan tilkobles lydanlegget.

Mediekilde med oppladbare batterier lades når den er tilkoblet via USB, og når tenningen er i stilling I, II eller motoren er i gang.

Det er lettere å bruke USB-minne når du bare lagrer kompatible formater i minnet. Det tar betydelig lengre tid for systemet å lese inn lagringsmedier som inneholder annet enn kompatible formater. I tillegg til lyd støtter mediespilleren også video-avspilling når enheten er koblet til via USB.

Noen MP3-spillere har et eget filsystem som ikke støttes av systemet.