Spille av medier

Mediespilleren styres fra midtdisplayet. Flere funksjoner kan også styre fra høyre bryterpanel på rattet, eller med talestyring.

I mediespilleren håndteres også radioen. Se beskrivelse i eget avsnitt.

Starte mediekilde

P5–1546–App pane-Media apps

CD*

Sett inn en cd-plate.
Åpne appen Cd fra appvinduet.
Velg hva som skal spilles av.
Avspilling starter.

USB-minne

Sett inn USB-pennen.
Åpne appen USB fra appvinduet.
Velg hva som skal spilles av.
Avspilling starter.

Mp3-spiller og iPod®

Nb!

For å starte avspilling fra iPod må iPod-appen brukes (ikke USB).

Når iPod benyttes som lydkilde, har bilens lyd- og mediesystem en menystruktur som ligner iPod-spillerens egen menystruktur.

Koble til mediekilde.
Starte avspilling i tilkoblet mediekilde.
Åpne appen (iPod, USB, AUX) fra appvinduet.
Avspilling starter.

Bluetooth-tilkoblet enhet

Aktivere Bluetooth i mediekilden.
Koble til mediekilde.
Starte avspilling i tilkoblet mediekilde.
Åpne appen Bluetooth fra appvinduet.
Avspilling starter.

Internettmedier

Koble opp bilen.
Åpne appen fra appvinduet.
Avspilling starter.

Video

Koble til mediekilde.
Åpne appen USB fra appvinduet.
Trykk på tittelen for det du vil spille av.
Avspilling starter.

Apple CarPlay

Apple CarPlay beskrives i et eget avsnitt.

Styre og bytte medier

P5–1507–Voice control symbol

Mediespilleren kan kontrolleres med talestyring, knapperaden på rattet eller midtdisplayet.

P5–1507–Media-Play

Volum - drei på hjulet under midtdisplayet, eller trykk på P5-1617-Right steering wheel switch-UpP5-1617-Right steering wheel switch-Down på høyre bryterpanel på rattet for å øke eller senke lydnivået.

Spille/sette på pause - trykk på bildet som tilhører låten som spilles av, knappen under midtdisplayet eller P5–1507–Symbol-OK button på høyre knapperad i rattet.

Bytte spår/låt – trykk på ønsket spor på midtdisplayet, trykk på P5-1617-Right steering wheel switch-LeftP5-1617-Right steering wheel switch-Right under midtdisplayet eller på rattets høyre bryterpanel.

Spole/flytte i tid - trykk på tidsaksen på midtdisplayet og trekk mot siden, eller trykk og hold inn P5-1617-Right steering wheel switch-LeftP5-1617-Right steering wheel switch-Right under midtdisplayet eller på rattets høyre knapperad.

Bytte medier - velg under Nylige kilder i appen, i appvinduet trykker du på ønsket app eller velger med rattets høyre bryterpanel via appmenyen P5–1507–Symbol-App menu button.

Bibliotek - trykk på knappen for å spille fra biblioteket.

Tilf. - trykk på knappen for å blande avspillingsrekkefølgen.

Lign. - trykk på knappen for å søke etter lignende musikk med Gracenote på USB-enhet, og opprette en spilleliste ut fra det. Spillelisten kan maksimalt inneholde 50 låter.

Endre enhet - trykk på knappen for å skifte mellom USB-enheter hvis flere er tilkoblet.

Innstillinger for video

Med videospilleren i fullskjermmodus eller ved å åpne toppvinduet og trykke på InnstillingerVideo kan du justere følgende: Primært standardspråk for lyd, Undertekst og Primært standardspråk for undertekster.

Spille DivX®

Denne DivX Certified®-sertifiserte enheten må registreres for at du skal kunne spille kjøpte DivX Video-on-Demand (VOD)-filmer.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på VideoDivX® VOD og hent registreringskoden.
Gå til vod.divx.com for å få mer informasjon og for å fullføre registreringen.