Angi reisemål med interessepunkt (Point of Interest - POI)

Et reisemål kan angis på ulike måter, og å angi en POI er én måte.
P5-1507-Navi-Symbol Set dest.
Trykk på Sett mål. nederst på skjermen - kartbildet endres til søk via adresse med søkefelt.
Trykk på POI.

Trykk på ønsket filter:

• Nær bilen
  • Nær reisemålet
  • Nære delmål
  • Langs ruten
  • Rundt punkt på kart
Lete fram og velge ønsket POI.
Velg Start navigering eller Legg til rutepunkt.
P5-1507-NAVI-Ange resmål POI
Eksempel på interessepunkt.

Mange POI (f.eks. restauranter) har underkategorier (f.eks. gatekjøkken).

I avsnittet "Innstillinger for kart", kan du velge hvilke POI som skal vises på kartet. Der vises alle POI som er tilgjengelige i det aktuelle området, i en liste. Den innstillingen påvirker ikke søk etter POI som reisemål, også POI som er valgt bort vises her som alternative reisemål.

Noen POI vises på kartet først fra og med skalaen 1 km (1 mi).

Nb!

• Symbol for et POI, antall og varianter av POI varierer mellom de forskjellige markedene.
  • I forbindelse med oppdatering av kartdata kan det komme til symboler og andre kan forsvinne. I menysystemet, kan du alltid bla deg fram til symbolet for alle interessepunktene for det aktuelle kartsystemet.