Innstillinger for kart

Her kan du velge innstillinger for hvordan kartet skal vises på skjermen.
P5-1507-Navi Inställn. Karta-1
InnstillingerNavigeringKart
Det er mulig å foreta innstillinger innen følgende områder:
  • Posisjonsformat
  • Kartdesign
  • POI
  • Favoritter
  • Fotobokser1

Posisjonsformat

P5-1507-Navi Inställn. Karta-2
Under Posisjonsformat velger du om en posisjon skal beskrives/vises på kartet med adresse eller koordinater:
  • Adresse
  • Koord. og m.o.h.

Kartdesign

P5-1507-Navi Inställn. Karta-2
Med Kartdesign velger du hvordan fargene på kartet skal vises:
  • Dag – lyse farger.
  • Natt – mørke farger for bedre nattesyn.
  • Auto – systemet skifter mellom Dag og Natt avhengig av lyset i kupeen.

Interessepunkt (Point of Interest - POI)

P5-1507-Navi Inställn. Karta-3

Her velger du hvilke interessepunkter som skal vises på kartet. Hver kategori har to alternativer. Du kan enten velge å vise alle interessepunkter i en kategori, f.eks. "transportmidler".

P5-1507-NAVI- Inställn. POI-1
Interessepunkt hovedkategorier.

Du kan også åpne kategorien med symbolet ">" og deretter velge hvilke underkategorier som skal vises eller ikke.

P5-1507-NAVI- Inställn. POI-2
Interessepunkt underkategorier.
  • Merk POI-kategoriene som skal vises på kartet, og gå ut av menyen ved å trykke på Tilbake eller Lukk.

Du finner mer informasjon under overskriften "Angi reisemål med interessepunkt (Point of Interest - POI)".

Favoritter

P5-1507-Navi Inställn. Karta-3
Velg om Favoritter skal vises på kartet:
  • Ja/nei

Du finner mer informasjon i avsnittet "Angi reisemål med siste/favoritter/bibliotek".

Fotobokser1

P5-1507-Navi Inställn. Karta-3
Velg om Fotobokser skal vises på kartet:
  • Ja/nei
  1. 1 Funksjonen finnes ikke på alle markeder.