Endre systeminnstillinger i innstillingsvinduet

Kategorien System i innstillingsvinduet samler innstillinger og informasjon som gjelder generelt for bilens system, f.eks. språk og enheter.

Systeminnstillingene under Førerprofil, Klokkeslett og Dato, Tastatur-layout, Talestyring, Programvareoppdateringer,Global tilbakestilling, Fabrikktilbakestilling og Tjenester beskrives i de respektive avsnitt av førerveiledningen.

Endre systemspråk

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på SystemSpråk.
Velg systemspråk. Språk med støtte for talestyring har et talestyringssymbol.
Språket på førerdisplayet, midtdisplayet og frontrutedisplayet endres.

Endre systemenheter

Endre lengde - og volumenheter

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på SystemEnheterEnheter.
Velg enhetsstandard mellom:
  • Metrisk - kilometer, liter og grader Celsius.
  • Britisk - miles, gallons og grader Celsius.
  • US - miles, gallons og grader Fahrenheit.
Enhetene på førerdisplayet, midtdisplayet og frontrutedisplayet endres.

Se lagringsinformasjon

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på SystemLagring.
Lagringsinformasjon for bilens harddisk vises - blant annet total kapasitet, tilgjengelig kapasitet og hvor mye plass de installerte applikasjonene bruker.

Se bilens identifikasjonsnummer

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på SystemBilens identifikasjonsnummer.
Bilens identifikasjonsnummer (VIN1) vises.
  1. 1 Vehicle Identification Number.