Tilbakestille innstillinger i innstillingsvinduet

Det er mulig å tilbakestille alle endrede innstillinger i innstillingsvinduet til standardverdier samtidig.

Typer tilbakestilling

Det finnes tre forskjellige typer tilbakestillinger for alternativene i innstillingsvinduet:
  • Fabrikktilbakestilling - renser alle data og medier og tilbakestiller alle innstillinger til standardverdier.
  • Tilbakestill bilinnstillingene - tilbakestiller globale innstillinger til standardverdier.
  • Tilbakestill personlige innstillinger - renser personlige data samt tilbakestiller personlige innstillinger til standardverdier.

Tilbakestille innstillinger

Nb!

Global tilbakestilling er bare mulig når bilen står stille.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på SystemGlobal tilbakestilling.
Velg ønsket type tilbakestilling.
Et popup-vindu vises.

Trykk på OK for å bekrefte tilbakestillingen.

For valget Tilbakestill personlige innstillinger bekreftes tilbakestillingen ved å trykke på Tilbakestill for aktiv profil eller Tilbakestill for alle profiler.

Valgte innstillinger tilbakestilles.