Volvo ID

Volvo ID gir tilgang til et stort utvalg personlige Volvo-tjenester1 på nettet.

Det er mulig å opprette en Volvo ID fra bilen, My Volvo2 eller Volvo On Call-appen3. Enkelte funksjoner og tjenester krever at bilen er registrert på en personlig Volvo ID. Når Volvo ID også registreres for bilen, får du tilgang til et bredt utvalg av Volvo-tjenester, som er tilgjengelige fra bilen.

Eksempel på tjenester:

• My Volvo - En personlig nettside for deg og bilen.
  • Volvo On Call* - Volvo ID brukes ved pålogging i Volvo On Call-appen.
  • Send to Car - Mulighet til å sende en adresse fra en karttjeneste på internett direkte til bilen.
  • Bestille service og reparasjon - Registrer ønsket verksted/forhandler på My Volvo for å kunne bestille service direkte fra bilen.

Opprette Volvo ID

Det er mulig å opprette Volvo ID på forskjellige måter. Hvis Volvo ID ble opprettet på My Volvo eller med Volvo On Call-appen, må Volvo ID-en også registreres for bilen, for at de forskjellige Volvo ID-tjenestene skal kunne brukes.

På My Volvo2

Gå til www.volvocars.com og naviger til My Volvo.
Oppgi en personlig e-postadresse.
Følg instruksjonene som sendes automatisk til den angitte e-postadressen.
Volvo ID er nå opprettet. Les om hvordan ID-en ble registrert for bilen nedenfor.

Med Volvo On Call mobilapp3

Last ned den siste versjonen av Volvo On Call-appen fra smarttelefonen via f.eks. App Store, Windows Phone eller Google Play.
Velg å opprette Volvo ID fra appens startside og oppgi en personlig e-postadresse.
Følg instruksjonene som sendes automatisk til den angitte e-postadressen.
Volvo ID er nå opprettet. Les om hvordan ID-en ble registrert for bilen nedenfor.

Registrer Volvo ID for bilen

Hvis Volvo ID ble opprettet via nett eller med Volvo On Call-appen, registreres det for bilen:
Last ned appen Volvo ID fra Nedlastingssenter i midtdisplayets appvindu.

Nb!

Bilen må være koblet til internett for at det skal være mulig å laste ned apper.
Start appen, og fyll ut din Volvo ID/e-postadresse.
Følg instruksjonene som sendes automatisk til e-postadressen som er knyttet til din Volvo ID.
Din Volvo ID er nå registrert for bilen. Volvo ID-tjenestene kan nå brukes.

Opprett og registrer en Volvo ID for bilen

Hvis det ikke alt er gjort, laster du ned appen Volvo ID fra Nedlastingssenter.
Start appen og registrer en personlig e-postadresse.
Følg instruksjonene som sendes automatisk til den angitte e-postadressen.
Volvo ID er nå opprettet, og ID er automatisk registrert til bilen. Nå kan du bruke Volvo ID-tjenestene.

Fordeler med Volvo ID

• Ett brukernavn og ett passord for å få tilgang til nettjenester, dvs. bare ett brukernavn og passord du trenger å huske på.
  • Hvis brukernavn/passord for en tjeneste (f.eks. Volvo On Call) endres, endres den også automatisk for andre tjenester (f.eks. My Volvo).
  1. 1 De tilgjengelige tjenestene kan variere over tid og varierer etter utstyrsnivå og marked.
  2. 2 Tilgjengelig i visse markeder.
  3. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  4. 3 For deg som har Volvo On Call*.