Innstillinger for Apple CarPlay*

Innstillinger for telefon koblet til som Apple CarPlay.

Automatisk start

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.

Trykk på KommunikasjonApple CarPlay og velg innstilling:

• Kryss av i ruten - Apple CarPlay starter automatisk når USB-kabelen kobles til.
  • Kryss av i ruten - Apple CarPlay starter ikke automatisk når USB-kabelen kobles til.

Maksimalt 20 Apple-enheter kan lagres i listen. Når listen er full og en ny enhet kobles til, tas den eldste bort.

For å slette listen, må du tilbakestille til fabrikkinnstillingene. Se avsnittet "Tilbakestille innstillinger i innstillingsvinduet".

Systemvolum

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.

Trykk på LydSystemvolumer og foreta innstillinger for følgende:

• Talestyring
  • Navigering
  • Ringetone