Sende reisemål til bilens navigasjonssystem med Volvo On Call*-app

Hvis bilen er utstyrt med Volvos navigasjonssystem Sensus Navigation*, kan du ved hjelp av Volvo On Call-appen sende et reisemål (f.eks. hotell, butikker, kinoer, restauranter) til bilen og få reisemålet tilgjengelig i navigasjonssystemet.

Sende reisemål til navigasjonssystemet

Søk etter et reisemål i fanen Px-2037-VOC app icon Map, og velg Sende til bilen.

Du kan også søke i forskjellige kategorier, for eksempel drivstoff.

Finn parkering nær ditt reisemål

Du kan søke etter parkeringsplasser ved å trykke på parkeringssymbolet i fanen Px-2037-VOC app icon Map.

Nb!

Hvis bilens navigasjonssystem ikke er fabrikkinstallert, må bilens konfigurasjon oppdateres av en autorisert Volvo-forhandler før det er mulig å sende et reisemål til bilen med Volvo On Call-appen.