Fjernopplåsing og fjernlåsing med Volvo On Call*

Bilen kan fjernopplåses via Volvo On Call-servicesenteret. Den kan også låses og låses opp via Volvo On Call-appen.

Fjernopplåsing via Volvo On Call-servicesenteret1

Hvis fjernnøkkelen til bilen har blitt borte eller er låst inne i bilen, er det mulig å fjernopplåse bilen i løpet av de neste 5 døgnene via Volvo On Call-servicesenteret etter godkjenning med PIN-kode. Deretter fjernopplåser Volvo On Call-servicesenteret bilen etter avtale.

Kontakt Volvo On Call-servicesenteret via Volvo On Call-appen (elle ring med en telefon).
Når Volvo On Call-servicesenteret har bekreftet bilens eier eller en annen autorisert person med PIN-kode, sendes etter avtale et signal til bilen om opplåsing.
Trykk lett én gang på den gummierte trykkplaten nederst på håndtaket til koffertlokket/bakluken for å låse opp bilen.
Nå kan alle dørene åpnes på vanlig måte.

Notat

Hvis du trykker på den gummierte trykkplaten på koffertlokket/bakluken innen et tidsrom som er forhåndsbestemt av Volvo On Call-servicesenteret, vil bilen låses igjen.

Notat

Hvis bilen for eksempel står i et parkeringshus, kan fjernopplåsingsfunksjonen være begrenset på grunn av dårlig mottak.

Låsing/opplåsing via appen

Status for samtlige dører og vinduer vises. Føreren kan låse og låse opp bilen på avstand i fem døgn etter at bilen ble låst. Av sikkerhetsgrunner kreves passordet for din Volvo ID når bilen låses opp via Volvo On Call-appen.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder Volvo On Call-markeder av type A.