Komfort og kontroll med Volvo On Call-appen

Volvo On Call-brukere har alltid direkte kontakt med bilen sin via Volvo On Call-appen.

Det er f.eks. mulig å se om lyspærer må skiftes og om olje eller kjølevæske må fylles på. Det er mulig å låse og låse opp bilen, kontrollere drivstoffnivået og få informasjon om nærmeste bensinstasjon. Også forkondisjonering1 via bilens parkeringsklima kan stilles inn.

Volvo On Call-appen oppdateres kontinuerlig. Oppdatert informasjon om tilgjengelige funksjoner for forskjellige bilmodeller finnes på support.volvocars.com.

Volvo On Call-appen finnes for iOS, Android og Windows Mobile. Last den ned gratis fra Apple Appstore, Google Play eller Windows Phone Store.

1. 1 Biler uten parkeringsvarmer kan ikke få oppvarming av kupeen, bare ventilasjon.