Bruke HomeLink

Når HomeLink® er programmert, kan funksjonene brukes i stedet for de løse originale fjernkontrollene.

Trykk inn den programmerte knappen. Garasjeporten, grinden, alarmsystemet eller lignende aktiveres (kan ta noen sekunder). Hvis knappen holdes inne i mer enn 20 sekunder, starter omprogrammering. Indikasjonslampen lyser eller blinker når knappen er trykt inn. Originalfjernkontrollene kan selvfølgelig fremdeles brukes parallelt med HomeLink® om det er ønskelig.

Notat

Hvis tenningen er av, fungerer HomeLink® i 30 minutter etter at førerdøren er åpnet.

Advarsel

• Hvis HomeLink® brukes til å styre en garasjeport eller port (grind), vær sikker på at ingen står i nærheten av porten mens den er i bevegelse.
  • Ikke bruk HomeLink® til noen garasjeport som mangler sikkerhetsstopper og sikkerhetsretur.