Programmere HomeLink®*1

Følg disse instruksjonene for å programmere HomeLink®, nullstille all programmering eller programmere om én enkelt knapp.

Notat

I visse kjøretøyer må tenningen være på eller i "tilbehørposisjon" før HomeLink® kan programmeres eller brukes. Sett gjerne nye batterier i fjernkontrollen som skal erstattes av HomeLink® for raskere programmering og bedre sending av radiosignaler. HomeLink®-knappene bør tilbakestilles før programmering.

Advarsel

Mens HomeLink® programmeres, kan programmert garasjeport eller port aktiveres. Pass derfor på at det ikke befinner seg noen i nærheten av porten eller garasjeporten under programmering. Bilen bør stå utenfor garasjeporten mens garasjeportåpneren programmeres.

Rett fjernkontrollen mot den HomeLink®-knappen som skal programmeres, og hold den ca. 2–8 cm (ca. 1–3 tommer) fra knappen. Ikke dekk til indikasjonslampen på HomeLink®.

Merk: Enkelte fjernkontroller kan programmere HomeLink® bedre med en avstand på ca. 15–20 cm (ca. 6–12 tommer). Husk det hvis du har problemer med programmeringen.

Hold inne både knappen på fjernkontrollen og knappen på HomeLink® som skal omprogrammeres.
Ikke slipp knappene før indikatorlampen har gått over fra å blinke langsomt (ca. 1 gang per sekund) til enten å blinke raskt (ca. 10 ganger per sekund) eller lyse konstant.

Hvis det lyser konstant: Indikasjon på at programmeringen er fullført. Trykk 2 ganger på den programmerte knappen for å aktivere.

Hvis det blinker raskt: Enheten som skal programmeres mot HomeLink® har kanskje en sikkerhetsfunksjon som krever ekstra trinn. Prøv å trykke 2 ganger på den programmerte knappen for å se om programmeringen fungerer. Ellers fortsetter du med følgende trinn.

P5-1507 HomeLink Learn button
Let etter innlæringsknappen2 på mottakeren til f.eks. garasjeporten. Den er vanligvis plassert nær antennefestet på mottakeren.
Trykk inn og slipp mottakerens innlæringsknapp én gang. Programmeringen må fullføres i løpet av 30 sekunder etter at du har trykket inn knappen.
Trykk inn og slipp knappen på HomeLink® som skal programmeres. Repeter sekvensen av trykk/hold/slipp en andre gang og, avhengig av mottakerens modell, kanskje også en tredje gang.
Programmeringen er nå klar, og garasjeport, port eller lignende skal nå aktiveres når den programmerte knappen blir trykket inn.

Ved programmeringsproblemer kan du kontakte HomeLink® på: www.HomeLink.com, www.youtube.com/HomeLinkGentex eller ringe 00 8000 466 354 65 (eller betalingsnummeret +49 6838 907 277)3.

Programmere om én enkelt knapp

Når du skal programmere én enkelt HomeLink®-knapp, gjør du slik:
Trykk inn ønsket knapp, og hold den inne i ca. 20 sekunder.

Når indikatorlampen på HomeLink® begynner å blinke langsomt, er det mulig å programmere som vanlig.

Merk: Hvis knappen som skal programmeres, ikke blir programmert med en ny enhet, går den tilbake til tidligere lagret programmering.

Tilbakestill HomeLink®-knappene

Det er bare mulig å nullstille alle HomeLink®-knappene samtidig, ikke hver enkelt knapp hver for seg. Enkeltknapper kan bare omprogrammeres.

Hold inne de ytre knappene (1 og 3) på HomeLink® i ca. 10 sekunder.
Når indikatorlampen går fra konstant lys til å begynne å blinke, er knappene nullstilt og klare til å programmeres på nytt.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder enkelte markeder.
  3. 2 Fargenes benevnelse og farge varierer avhengig av produsent.
  4. 3 Vær oppmerksom på at det kostnadsfrie nummeret kanskje ikke er tilgjengelig, avhengig av operatør.