Talestyre radio og medier1

Nedenfor følger kommandoer for talestyring av radio og mediespiller.
Trykk på P5–1507–Voice control button og si en av de følgende kommandoene:
  • "Media" – starter en dialog for media og radio og viser eksempler på kommandoer.
  • "Spill [artist]" – spiller musikk av valgt artist.
  • "Spill [meloditittel]" – spiller valgt melodi.
  • "Spill [meloditittel] fra [album]" – spiller valgt melodi fra valgt album.
  • "Spill [TV-kanalnavn]" - starter valgt TV-kanal*1.
  • "Spill [radiostasjon]" – starter valgt radiokanal.
  • "Still inn på [frekvens]" – starter valgt radiofrekvens i aktivt radiobånd. Hvis ingen radiokilde er aktiv, startes FM-båndet som standard.
  • "Still inn på [frekvens] [frekvensbånd]" – starter valgt radiofrekvens på valgt radiobånd.
  • "Radio" – starter FM-radio.
  • "Radio FM" – starter FM-radio.
  • "DAB" – starter DAB-radio*.
  • "TV" – starter avspilling fra TV*1.
  • "CD" – starter avspilling fra CD*.
  • "USB" – starter avspilling fra USB.
  • "iPod" – starter avspilling fra iPod.
  • "Bluetooth" – starter avspilling fra Bluetooth-tilkoplet mediekilde.
  • "Lignende musikk" – spiller musikk fra USB-tilkoplede enheter, som ligner den musikken du alt spiller.
  1. 1 Gjelder enkelte markeder.
  2. * Tilleggsutstyr/tilbehør.