Talestyre telefon1

Ring en kontakt, få meldingen opplest eller dikter en kort melding med talestyringskommandoen til Bluetooth-tilkoblet telefon.

Hvis du vil angi en kontakt i telefonboken, må talestyringskommandoen omfatte kontaktinformasjonen som er angitt i telefonboken. Hvis en kontakt, f.eks. Robyn Smith har flere telefonnumre, slik at også nummerkategorien angis, f.eks. Hjem eller mobil: "Ring Robin Smidt mobil".

Trykk på P5–1507–Voice control button og si en av de følgende kommandoene:
  • "Ring [kontakt]" – ringer valgt kontakt fra telefonboken.
  • "Ring [telefonnummer]" – ringer telefonnummer.
  • "Nylige anrop" – viser samtalelisten.
  • "Les melding" – meldingen leses opp. Hvis det finnes flere meldinger, må du velge hvilken melding som skal leses opp.
  • "Melding til [kontakt]" - brukeren oppfordres til å si en kort melding. Deretter leses meldingen opp og brukeren kan velge å sende2 eller forandre meldingen. For denne funksjonen må bilen være koblet til internett.
  1. 1 Gjelder enkelte markeder.
  2. 2 Bare enkelte telefoner kan sende meldinger via bilen. For kompatibilitet, se support.volvocars.com.