Bruke Android Auto*

Telefonen må være koblet til bilens USB-inngang for at appen Android Auto skal kunne brukes.

Første gang Android kobles til

Koble Android-telefonen til USB-inngangen. Er det to USB-innganger, skal den med hvit ramme rundt brukes.
Les informasjonen i popup-vinduet og trykk deretter på OK.
Trykk på Android Auto i appvinduet.
Les vilkårene og trykk så på Godta for å koble til.
Delvinduet med Android Auto åpnes, og kompatible apper vises.
Trykk på ønsket app.
Appen startes.

Tidligere tilkoblet Android

Koble telefonen til USB-inngangen.
Hvis innstilling for automatisk start er valgt – navnet på telefonen vises.
Trykk på telefonnavnet – delvinduet med Android Auto åpnes, og kompatible apper vises.
Hvis innstilling for automatisk start ikke er valgt - åpne appen Android Auto fra appvinduet.
Delvinduet med Android Auto åpnes, og kompatible apper vises.
Trykk på ønsket app.
Appen startes.

Android Auto kjøres i bakgrunnen hvis en annen app startes i samme delvindu. For å vise Android Auto i delvinduet igjen, trykker du på Android Auto-ikonet i appvinduet.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.