Innstillinger for Android Auto*

Innstillinger for telefon som har blitt koblet til første gang med Android Auto.

Automatisk start

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.

Trykk på KommunikasjonAndroid Auto og velg innstilling:

• Kryss av i ruten - Android Auto starter automatisk når USB-kabelen kobles til.
  • Kryss av i ruten - Android Auto starter ikke automatisk når USB-kabelen kobles til.

Maksimalt 20 Android-enheter kan lagres i listen. Når listen er full og en ny enhet kobles til, tas den eldste bort.

En tilbakestilling til fabrikkinnstillingene må foretas for at listen skal slettes.

Systemvolum

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.

Trykk på LydSystemvolumer og foreta innstillinger for følgende:

• Talestyring
  • Navi taleveiledning
  • Telefon ringetone