Innstillinger for telefon

Når telefonen er koblet til bilen, kan følgende innstillinger velges.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet.

Trykk på KommunikasjonTelefon og velg innstillinger:

• Ringetoner - valg av ringesignal. Det er mulig å bruke ringesignal fra telefonen eller bilen. Noen telefoner er ikke helt kompatible, og en kan dermed ikke bruke telefonens ringesignaler i bilen. Hvis du vil vite mer om kompatibilitet, se support.volvocars.com.
  • Sorteringsrekkefølge - valg av sorteringsrekkefølge i kontaktlisten.

Samtalenotiser i frontrutedisplay*

Trykk på Innstillinger i toppvinduet i midtdisplayet.
Trykk på My CarDisplayerHead-up display-alternativer.
Velg Vis telefon.