Ladekabelens kontrollenhet

ladekabelens kontrollenhet består av indikatorer og knapper.
P5-1519-XC90 Hybrid-Control module hybrid cable
Kontrollenhetens indikatorer og brytere.
P5-Icon red circle 1 Indikator viser valgt ladestrøm1.
P5-Icon red circle 2Symbolet lyser når ladekabelen er koblet til et 230 V-uttak2 (vekselstrøm).
P5-Icon red circle 3Trykknapper som brukes til å øke og redusere ladestrømmen.
P5-Icon red circle 4Symbolet lyser når ladekabelen er koblet til bilens ladeinntak.

Notat

Ladekabelen husker den siste innstillingen av ladestrømmen. Derfor er det viktig å justere innstillingen hvis et annet 230 V-uttak (vekselstrøm) brukes ved neste lading.

På ladekabelens kontrollenhet velges ønsket ladestrøm 6-16 A1. Ved leveranse er laveste mulige ladestrøm forhåndsinnstilt.

1. 1 Maksimal ladestrøm kan variere etter marked.
  2. 2 Spenningen i strømuttaket varierer fra land til land.