Behandle delvinduer i midtdisplayet

Hjem-vinduet har fire delvinduer: Navigering, Media, Telefon og et ekstra delvindu. Disse vinduene kan utvides.

Utvide et delvindu fra standardmodus

P5-1717-Home screen default vs expanded view
Standardmodus og utvidet modus for et delvindu i midtdisplayet.
Utvide et delvindu:

For delvinduene Navigering, Media og Telefon: Trykk hvor som helst på delvinduet. Når et delvindu utvides, skjules det ekstra delvinduet i hjem-vinduet midlertidig. De andre to blir minimert, og viser bare noe informasjon. Når du trykker på det ekstra delvinduet blir de tre andre delvinduene minimert og viser bare bestemt informasjon.

I det utvidede vinduet får du tilgang til de grunnleggende funksjonene i respektive app.

Lukke et utvidet delvindu:
Delvinduet kan lukkes på tre ulike måter:
  • Trykk på den øvre delen av det utvidede delvinduet.
  • Trykk på et annet delvindu (da åpnes det i stedet i utvidet modus).
  • Trykk kort på den fysiske hjem-knappen under midtdisplayet.

Åpne eller lukke et delvindu i fullskjermmodus

Det ekstra delvinduet1 og delvinduet for Navigering kan åpnes i fullskjermmodus med enda mer informasjon og flere innstillingsmuligheter.

Når et delvinduer åpnet i fullskjermmodus, vises ingen informasjon fra de andre delvinduene.

P5-1507-Icon-Navi launch fullscreen

I utvidet modus åpner du appen i fullskjerm ved å trykke på symbolet.

P5-1507-Icon-Navi exit fullscreen

Trykk på symbolet for å gå tilbake til utvidet modus, eller trykk på hjem-knappen under skjermen.

P5-1717-S90/V90/S90H/V90H/S90L/S90LH-Touch screen-button
Hjem-knapp for midtdisplayet.

Du kan alltid gå tilbake til hjem-vinduet ved å trykke på hjem-knappen. Gå tilbake til standardvisning i hjem-vinduet fra fullskjermmodus - trykk to ganger på hjem-knappen.

1. 1 Gjelder ikke alle apper eller bilfunksjoner som åpnes via det ekstra delvinduet