Funksjonsvindu i midtdisplay

I funksjonsvinduet, et av grunnvinduene i midtdisplayet, ligger alle knappene for bilfunksjoner. Naviger til funksjonsvinduet fra hjem-vinduet ved å sveipe fra venstre til høyre over skjermen1.

Forskjellige typer knapper

Det finnes tre forskjellige typer knapper for bilfunksjoner, se nedenfor:

Type knappEgenskapPåvirker bilfunksjonen
Funksjonsknapper

Har på/av-modus.

Når en funksjon er i gang, lyer en LED-lampe til venstre for ikonet for knappen. Trykk på knappen for å aktivere/deaktivere en funksjon.

De fleste knappene i funksjonsvinduet er funksjonsknapper.
Triggerknapper

Har ikke på/av-modus.

Ved trykk på en utløserknapp åpnes et vindu for funksjonen. Det kan for eksempel være et vindu for å endre setets stilling.

• Kamera
  • Fell ned hodestøtte
  • Justering av HUD
Parkeringsknapper

Kan stilles på, av og til skanning.

Ligner funksjonsknapper, men har en ekstra modus for parkeringsskanning.

• Park inn
  • Parkering ut

De forskjellige modusene til knappene

P5-1507-Function button on

Når LED-lampen for en funksjons- eller parkeringsknapp lyser grønt, er funksjonen aktivert. Når en funksjon aktiveres, ser du for visse funksjoner en ekstratekst om hva funksjonen innebærer. Teksten vises i noen sekunder. Deretter vises knappen med LED-lampen tent.

For Lane Keeping Aid vises for eksempel teksten Bare visse hastigheter når knappen trykkes inn.

Trykk kort én gang på knappen for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

P5-1507-Function button off

Funksjonen er deaktivert når LED-lampen er slukket.

P5-1507-Function button error

Når det vises en varseltrekant i høyre del av knappen, er det noe som ikke fungerer som det skal.

1. 1 Gjelder for biler med venstreratt. For biler med høyreratt sveiper du i motsatt retning.