Zarządzanie kluczykami przypisami do profili
Możesz przypisać do swojego profilu tylko jeden kluczyk. Jeśli chcesz przypisać kolejny kluczyk, najpierw musisz usunąć połączony kluczyk.
- Naciśnij symbol samochodu
na dolnym pasku, a następnie wybierz nazwę profilu. - Przejdź do Dostęp i prywatność→Połączony kluczyk.
- Naciśnij Usuń.